Sunday, March 6, 2016

Химиотерапията в проценти

"The contribution of cytotoxic chemotherapy to 5-year survival in adult malignancies. ... survival in adults was estimated to be 2.3% in Australia and 2.1% in the USA."

Не знаем дали имате нужда от превод, но това са процентите на успеваемост на химиотерапията - 2.3% или 2.1%.
Ако нещо работи при 2 от 100 души, то значи, че за 98 души не работи. Или генерално, ако погледнем, можем спокойно да кажем, че просто не работи. Ако колата ви успява да запали 2 пъти от 100 проби - ще кажете ли, че работи?

... като химик обучен да тълкува данните не е непонятно за мен, че лекарите могат да игнорират ясни доказателства, че химиотерапия нанася много повече вреда, отколкото полза.
Д-р Алън Никсън, бивш президент на Американското общество на химиците.

Повечето пациенти с рак в страната умират от химиотерапия. Химиотерапията не елиминира рака на гърдата, на дебелото черво, на белите дробове. Този факт е документиран за повече от десетилетие, но лекарите все още използват химиотерапия за тези тумори.
Алън Левин, Д-р UCSF Лекуването на рак. (Allen Levin, MD UCSF The Healing of Cancer)

Как изобщо можем да смятаме, че това може да ни помогне?



Това изглежда ли ви здраво?


Можете ли да го сравните с това?


Трябва да се научим да виждаме очевидното.

Тук може да прочетете повече:
http://plamenshopov.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/03/05/istinata-za-himioterapiiata.504873

https://sites.google.com/site/germanskanovamedicina/medicinski-teorii/himioterapiata/kolko-naucni-sa-tradicionnite-lecenia-na-raka

В 97% от случаите химиотерапията не помага:
http://preventdisease.com/news/14/033114_97-Percent-of-The-Time-Chemotherapy-Does-Not-Work.shtml

http://www.cureyourowncancer.org/chemo-kills.html

Наша позната, която е медицинско лице, преди много години ( може би 15), беше оперирана от рак на гърдата. Тогава е говорила с лекаря си и той и е казал:
"Не мога аз да взема решение вместо теб, но аз не бих се подложил на химиотерапия." Тя решила да го послуша и в момента съветва всичките си познати да не карат химия. Преди няколко години отново намериха бучка в гърдата, тя я оперира и пак отказа химията. Казва, че следи какво яде и предпочита да се лекува по този начин.

Преди година говорихме с патолог, който каза, че най-голяма грешка на хората е да се подлагат на химиотерапия.

Поинтересувахме се колко лекари болни от рак се подлагат на химиотерапия и това, което намерихме като процент е 75%, а друга статия твърди, че 88% от лекарите отказват такъв тип лечение, но карат пациентите си да се подлагат. И всичко е заради системата и парите. Никой не се интересува от живота ви, затова трябва ние сами да се грижим за себе си и да виждаме истината.

http://www.dailymail.co.uk/health/article-2643751/Most-doctors-terminally-ill-AVOID-aggressive-treatments-chemotherapy-despite-recommending-patients.html

http://www.whale.to/cancer/chemo112.html

http://www.chrisbeatcancer.com/why-i-didnt-do-chemo/

А тук може да чуете историята и лъжата за химиотерапията:
https://www.youtube.com/watch?v=KqJAzQe7_0g










Храната на съвремието

Тук ще качим материали, които дават информация за храната на нашето съвремие, за цялата повредена система, на която служим и не разбираме какво си причиняваме.
Ако наистина се интересувате от вашето здраве, както и здравето на близките ви, ви съветваме да изгледате всички филми и материали и да помислите сериозно...
Заглавието на всеки филм е линк.
Ако имате проблем с английския език, може да намерите почти всички филми с български субтитри от тук:
http://kolibka.com/2.html

Food Inc.



Forks over Knives



The Living Matrix



Hungry for Change



Earthlings



Cowspiracy



Vegucated



Food Matters




Fat, Sick and Nearly Dead



The Future of Food